Справа всього життя

ДЗЮБА Валентина Андріївна –перший заступник начальника Державної екологічної інспекції у Чернігівській області. Ця талановита та принципова жінка є не тільки керівником з багаторічним досвідом, але й видатним екологом, успішною науковицею та активісткою. Крім цього 28 вересня 2023 року отримала депутатський мандат Обласної ради та прийняла присягу!

Саме сьогодні -16 лютого вже 35 років як Валентина Андріївна є державним службовцем. І за ці 35 років роботи у природоохоронних органах вона стала прикладом для багатьох людей, які почали свідомо дбати про навколишнє середовище свого рідного краю, долучаючись до найрізноманітніших заходів екологічного спрямування.

Незважаючи на вимоги своєї посади, Валентина Андріївна також активно допомагає студентам Національного університету "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка та Національного університету «Чернігівська політехніка», ділячись своїм досвідом та надаючи їм практичну підтримку у написанні кандидатських робіт. Її великі заслуги в галузі екології були визнані Академією наук України, яка присудила їй нагороду "Золота фортуна".

Такі видатні особистості, як Валентина Андріївна ДЗЮБА, показують, що робота на державній службі потребує не лише високої кваліфікації, але й палкості, енергії та невичерпної віри в свою місію. Вона є справжнім прикладом високого професіоналізму та робить значний внесок у розвиток Чернігівщини та заслуговує на повагу та визнання суспільства.

ЇЇ компетентність та авторитетність не викликають сумнівів.

Вітаємо! Пишаємося!

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці