Державною екологічною інспекцією у Чернігівській області взято участь в онлайн - лекції від Національного антарктичного наукового центру

Державною екологічною інспекцією у Чернігівській області на запрошення Національного університету «Чернігівська Політехніка» взято участь в онлайн - лекції від Національного антарктичного наукового центру.

 

Сьогодні, 12.03.2024 року, начальник Державної екологічної інспекції у Чернігівській області Сергій ЖУК та перший заступник начальника Валентина ДЗЮБА прийняли участь в гостьовій лекції присвяченій темі «Дослідження на українській антарктичній станції «Академік Вернадський»».

 

Лектори цього заходу: Олександр Надточній – метеоролог та Сергій Глотов - біолог, поділилися своїм унікальним досвідом та відповіли на всі поставленні запитання учасників. Розкрили цікаві аспекти своєї роботи: кадровий склад, побут, харчування, розваги, природне середовище та дотримання екологічного законодавства, а також поділилися кадрами зробленими на станції.

 

Присутні на лекції отримали можливість дізнатися найновіші відкриття в галузі метеорології та біології на антарктичній станції «Академік Вернадський» та мали змогу зануритися у світ антарктичних досліджень разом з експертами, що працюють на віддаленому континенті.

 

Дякуємо організаторам за запрошення і лекторам за цікавий і пізнавальний досвід



















ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці