Громадське обговорення проєкту плану управління басейном річки Дніпра: суббасейни Верхнього Дніпра та річки Десна

Сьогодні, 14 березня 2024 року, в приміщенні Національного університету «Чернігівська політехніка» було проведено громадське обговорення проєкту Плану управління басейном річки Дніпра: суббасейни Верхнього Дніпра та річки Десна, в якому взяла участь перший заступник начальника Державної  екологічної інспекції у Чернігівській області Валентина ДЗЮБА, яка є членом басейнової ради Десни та верхнього Дніпра.

Головним завданням зустрічі було обговорення «Плану управління річковим басейном Дніпра 2025 – 2030. Суббасейни Верхнього Дніпра та річки Десна. Що це, навіщо і про що?». Також проаналізовано стан річкового басейну та екологічний і хімічний стани масивів поверхневих вод.

Зустріч супроводжувалась продуктивними переговорами, під час яких були обговорені ключові питання. Учасники активно співпрацювали та взаємодіяли, висловлюючи свої ідеї та думки з метою досягнення спільних цілей. Це дозволило з'ясувати найбільш перспективні шляхи для реалізації програми, а також виокремити основні аспекти, які потребують додаткового уточнення або доробки. Крім того, учасники відправились на екскурсії, що сприяли покращенню взаєморозуміння та побудові дружніх стосунків між ними. 





ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці