17 вересня – День рятівника!

 

Лише сильні духом знають чого вартує життя!

Сьогодні вшановуємо сильних і сміливих,  мужніх і відважних, тих, для кого ризик –  щоденна справа життя. Героїв, які не носять плащі, але знають: «Врятувати – значить допомогти!».

Нині ми вітаємо всіх рятувальників, які забезпечують реалізацію державної політики у сферах цивільного захисту населення, техногенної безпеки,  рятувальної справи, гасіння пожеж та ліквідації надзвичайних ситуацій, з їх професійним святом – Днем рятівника!

Дякуємо працівникам оперативно-рятувальних служб за врятовані життя та збережену нерухомість, за те, що без остраху та вагань, вони першими приходять на допомогу – у повінь чи буревій, пожежу чи снігопад. І часто, ціною власного життя, ідуть у небуття, лишаючи пам'ять про вічних героїв.

З глибокою повагою, зичимо рятувальникам міцного здоровя, сили та наснаги! Нехай ситуацій надзвичайного характеру та тривожних викликів буде якнайменше, а покровительниця - Пресвята Богородиця Неопалима купина оберігає у лиху годину!

 

З повагою,

начальник Державної екологічної інспекції

у Чернігівській області                                                                                                         Сергій ЖУК

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці