УВАГА! ОГОЛОШЕНО КОНКУРС НА ЗАМІЩЕННЯ ВАКАНТНОЇ ПОСАДИ ДИРЕКТОРА КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «РЕГІОНАЛЬНИЙ ЛАНДШАФТНИЙ ПАРК «ЯЛІВЩИНА» ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

Відповідно до розпорядження голови Чернігівської обласної державної адміністрації від 10.09.2021 №877 «Про оголошення конкурсного відбору на заміщення вакантної посади директора комунального закладу «Регіональний ландшафтний парк «Ялівщина» Чернігівської обласної ради» та рішення конкурсної комісії для проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунального закладу «Регіональний ландшафтний парк «Ялівщина» Чернігівської обласної ради від 22.09.2020 № 1 оголошується конкурс на заміщення вакантної посади директора комунального закладу «Регіональний ландшафтний парк «Ялівщина» Чернігівської обласної ради.

Вимоги до кандидатів:

-                   громадянство України;

-                   вільне володіння українською мовою;

-                   повна вища освіта екологічного, біологічного або географічного спрямування (відповідно до частини першої статті 12 Закону України «Про природно-заповідний фонд України»);

-                   мати перспективний план розвитку регіонального ландшафтного парку «Ялівщина» та пропозиції щодо управління комунальним закладом.

Перелік документів, що подаються для участі в конкурсному відборі:

1.              Письмова заява про участь у конкурсному відборі.

2.              Біографічна довідка (резюме) у довільній формі.

3.              Копія документів про освіту (з додатками).

4.              Копія паспорта громадянина України.

5.              Письмова згода на збір, обробку та оприлюднення персональних даних.

6.              Копія трудової книжки.

7.              Електронна декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2020 рік.

8.              Перспективний план розвитку регіонального ландшафтного парку «Ялівщина» та пропозиції щодо управління комунальним закладом.

9.              Інші документи (за бажанням).

Основні напрямки діяльності

на посаді директора комунального закладу «Регіональний ландшафтний парк «Ялівщина» Чернігівської обласної ради

1.     Збереження та відтворення цінних природних та історико-культурних комплексів та природних об’єктів.

2.     Організація, розроблення та впровадження наукових рекомендацій з питань охорони навколишнього природного середовища, природних ресурсів, ландшафтного та біологічного різноманіття.

3.     Створення умов для організованого туризму, відпочинку та інших видів рекреаційної діяльності в природних умовах з додержанням режиму охорони заповідних комплексів та об’єктів.

4.     Проведення екологічної освітньої-виховної роботи.

5.     Організаційно-адміністративна робота, відповідно до Положення про комунальний заклад «Регіональний ландшафтний парк «Ялівщина» Чернігівської обласної рад та чинного законодавства.

6.     Зв’язки з громадськістю.

Умови оплати праці

Посадовий оклад, згідно штатного розпису, становить 8010,00 грн, встановленого відповідно до постанов Кабінету Міністрів України від 20.02.2006 № 172 «Про встановлення посадового окладу (тарифної ставки) працівника I тарифного розряду Єдиної тарифної сітки та внесення змін у додаток 2 до постанови Кабінету Міністрів України від 30 серпня 2002 р. № 1298» та інші види надбавок та доплат відповідно до законодавства.

Документи приймаються Департаментом екології та природних ресурсів Чернігівської обласної державної адміністрації за адресою м. Чернігів, проспект Миру, 14, кабінет № 406, електронна адреса: deko_post@cg.gov.ua протягом 30 календарних днів з наступного після дати оприлюднення цього оголошення. Додаткову інформацію можна отримати за телефоном (0462) 651-619. Контактна особа – головний спеціаліст з питань персоналу Департаменту екології та природних ресурсів обласної державної адміністрації – Кирієнко Юлія.

 

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці