Громадський контроль за дотриманням природоохоронного законодавства Чернігівщини очолив Сергій Лихута

Сьогодні, 04 жовтня, Голова Штабу громадських інспекторів з охорони довкілля при Держекоінспекції України Андрій Верлатий під час робочого візиту до Чернігівщини представив Голову штабу громадських інспекторів із охорони довкілля при Державній екологічній інспекції у Чернігівській області. Ним став громадський інспектор з охорони довкілля на території України Лихута Сергій Петрович.

«Відтепер область матиме голову територіального штабу, який координуватиме діяльність громадських інспекторів з охорони довкілля. Це дозволить підвищити ефективність їх роботи та посилити контролюючі функції» - звернувся до присутніх Андрій Верлатий.

Начальник Державної екологічної інспекції у Чернігівській області Сергій Жук привітав Голову штабу з призначенням та побажав йому виважених та справедливих рішень на шляху до посилення контролю за дотриманням вимог природоохоронного законодавства на Чернігівській землі.

Сподіваємось, спільна робота державних інспекторів з охорони навколишнього природного середовища і громадських інспекторів з охорони довкілля сприятиме ефективній реалізації сталої екологічної політики в області, а взаємодія в питаннях захисту довкілля – допоможе попередити випадки порушень вимог природоохоронного законодавства.






 

 

 

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці