ЧЕРНІГІВЩИНА ЗБАГАТИЛАСЯ ЗЕЛЕНИМ РЕСУРСОМ

30 жовтня представники Державної екологічної інспекції у Чернігівській області на чолі з керівником Сергієм Жуком долучились до акції «Створюємо ліси разом», що відбулася в рамках програми Президента України «Зелена країна». Саме цією ініціативою в країні передбачається висадження 1 мільярду молодих дерев протягом 3-ох років і збільшення за 10 років площі лісів на 1 мільйон гектарів.

До Городнянського лісництва садити саджанці молодих дерев також прибули заступник голови Державного агентства лісових ресурсів України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Віктор Смаль, заступник голови Чернігівської обласної державної адміністрації Дмитро Іванов, перший заступник голови Чернігівської обласної ради Ніна Лемеш, начальник Чернігівського обласного управління лісового та мисливського господарства Сергій Аніщенко, голова Городнянської ОТГ Андрій Богдан та ін.

Перш ніж розпочати «зелену справу», Віктор Смаль розповів медійникам, що в усіх обласних управліннях Державного агентства лісових ресурсів України проходить загальнодержавна акція, що покликана збільшити врази кількість зеленого ресурсу в країні. Дмитро Іванов зазначив, що збільшення лісистості Чернігівщини – це завдання не лише лісівників, а й усієї небайдужої громадськості області. Сергій Аніщенко ж подякував всім, хто прибув на захід та активно долучився до заліснення Городнянського краю.

Ми ж маємо надію, що зроблена справа принесе користь майбутнім поколінням, адже чисте і свіже повітря значною мірою залежить від «зелених легень» нашої планети!

Більше за посиланням







ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці