Відбулося навчання для працівників Вертіївської територіальної громади

9 лютого представниками Державної екологічної інспекції у Чернігівській області взято участь у навчанні, організованому Чернігівським центром підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій для працівників Вертіївської територіальної громади Ніжинського району.

Начальником відділу державного екологічного нагляду (контролю) тваринного світу та біоресурсів роз'яснено присутнім їхні права та обов'язки у галузі збереження навколишнього природного середовища. Наголошено на обмеженнях господарської діяльності на землях природно-заповідного фонду та на тому, як діяти при виявленні порушень природоохоронного законодавства, та ін.

Разом з тим, для здійснення ефективного нагляду (контролю) у сфері охорони навколишнього природного середовища на підпорядкованій території, запропоновано учасникам заходу обрати з числа працівників громади відповідальну особу для наділення її повноваженнями громадського інспектора з охорони довкілля.

По звершенню зустрічі надано відповіді на поставлені питання.


ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці