Екологічна толока у Центральному парку культури та відпочинку

         В Україні триває війна, але ми продовжуємо виборювати нашу перемогу!  Кожен, як то кажуть, на своєму фронті.

       Тому сьогодні, напередодні Всесвітнього дня охорони навколишнього природного середовища, спеціалісти Державної екологічної інспекції в області долучилися до міської природоохоронної акції, організованої КП «Зеленбуд»,  та взяли участь у прибиранні місця відпочинку та дозвілля багатьох чернігівчан - Центрального парку культури та відпочинку.

        На толоку вийшли аби привернути увагу громадськості та спонукати людей не бути байдужими до проблем охорони навколишнього природного середовища, захисту довкілля та закликати до активних дій, спрямованих на покращення стану природних екосистем. Адже тільки так можна гарантувати подальший безпечний «зелений» розвиток нашої планети. І хоча наразі більшість парків і природних зон Чернігівщини закриті для відвідування громадянами, через вибухонебезпечні предмети, залишені рашистами на землі,  кожен «локально» може убезпечити довкілля від забруднення: прибравши за собою сміття, відмовившись від пластику чи не паливши залишки сухої рослинності.

 

       Тож, сподіваємось, що заклик берегти природу буде почутим, а люди не нехтуватимуть елементарними правилами безпеки, перебуваючи на відкритих територіях!








ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці