З ДНЕМ ЗАХИСНИКІВ І ЗАХИСНИЦЬ УКРАЇНИ!

14 жовтня 2022 рік – свято, котре займає особливе місце у серці кожного українця, тому що ми знаємо ціну мирного неба, яке сьогодні, нажаль, не є мирним...

Тисячі відважних, хоробрих воїнів відстоюють сьогодні на фронті свободу, волю, незалежність нашої країни під час повномасштабного вторгнення росії на територію України.

Кожен подвиг солдата, волонтера, медика, які, ризикуючи власним життям, боронять нашу свободу від агресора, захищають кожну українську родину  - заслуговує вічної пам’яті, вдячності і шани.

Дорогі Захисники і Захисниці України, вітаємо Вас, зі святом  мужності, сили, честі і відваги! Зичимо Вам міцного здоров'я, наснаги, щастя, сили та любові. Нехай доля завжди буде прихильна до Вас, щоб ворожі кулі оминали, а ваші сила та мужність завжди живилися любов’ю та підтримкою близьких і рідних, які вже дуже швидко побачать Вас здоровими й щасливими вдома.

 Щиро вдячні Вам за відданість своїй державі, за сміливість та відвагу, якими ви здобуваєте Перемогу для України, для кожного з нас.

Низький уклін та вічна шана!

Слава Україні!

Героям слава!

   

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці