Екоінспекція відновлює співпрацю з закладами освіти

На минулому тижні начальник Державної екологічної інспекції  у Чернігівській області Сергій Жук провів дві важливі зустрічі з представниками освітніх закладів міста Чернігова, Юрієм Карпенком - завідувачем кафедри екології та охорони природи Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г. Шевченка та  Сергієм Цибулею - директором навчально-наукового інституту механічної інженерії, технологій та транспорту Національного університету «Чернігівська політехніка».

Під час зустрічей були обговорені питання, пов'язані з наданням Екоінспекцією відповідних знань для студентської молоді університетів про сучасний стан нормативно-законодавчої бази України в галузі охорони навколишнього природного середовища і збереження природних ресурсів. А саме про співпрацю вищих вузів з Екоінспекцією, яка дозволить студентам набути практичних навичок та досвіду роботи у сфері охорони довкілля та сприятиме їхньому професійному зростанню, підвищенню якості екологічної діяльності та  вибору майбутньої професії на життєвому шляху.

Наголошуючи на важливості такої взаємодії для майбутніх фахівців-екологів, Сергій Жук висловив готовність співпрацювати з освітніми закладами та надавати їм відповідні знання. Адже, однією з концепцій Державної екологічної інспекції у Чернігівській області є підтримка освітніх закладів та надання інформації, необхідної для формування світогляду студентів як фахівців з екологічних питань.

Державна екологічна інспекція у Чернігівській області запрошує молодь – майбутніх фахівців, охоронців довкілля, отримати свій перший професійний досвід під час придбання кваліфікації та підвищити свій рівень екологічної освіти.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці