Відзначено першого переможця конкурсу «Альтернатива живій Ялинці» в номінації «Екологічна фантазія»

22 грудня 2023 року начальник Державної екологічної інспекції у Чернігівській області Сергій Жук привітав першого переможця конкурсу «Альтернатива живій Ялинці» - Лебідя Євгена, який створив чудову новорічну композицію різдвяного міста. Цей молодий талановитий хлопець продемонстрував не лише вміння працювати руками, а й виявився відомим у сферах організації та акторської майстерності.

Співробітники Екоінспекції отримали унікальну можливість відвідати різдвяне свято під назвою "Зіронька Різдва", яке відбулося в Анисівському ліцеї імені І.Я. Франка Іванівської сільської ради Чернігівського району.

Святкова подія розкрила не лише унікальні таланти Євгена, а й інших обдарованих учнів ліцею, які створили надзвичайну атмосферу свята своїм мистецтвом і креативністю.

В ході свята начальник Державної екологічної інспекції у Чернігівській області відзначив талант Євгена Подякою Державної екологічної інспекції «За креативний підхід до втілення ідеї у формі живописної композиції, яка відображає домашній затишок та тепло», а також презентував павербанк який допоможе завжди залишатися на зв’язку.

Окрім цього, фахівці Екоінспекції отримали можливість зазирнути в унікальний світ Анисівського ліцею. Вони мали шанс відвідати музей української вишиванки, де представлено шедеври цього національного мистецтва, а також заглянути в бібліотеку, наповнену цінними українськими книгами. Крім того, було представлено клас інформатики з сучасним 3D принтером, що свідчить про передовий рівень освіти та технологій у цьому навчальному закладі.

Різдвяне свято в Анисівському ліцеї стало не лише демонстрацією творчого потенціалу молоді, а й свідченням про важливість культурної спадщини, освіти та розвитку сучасних технологій в українській освітній системі. Ця подія надихає на нові досягнення та відкриває двері для подальшого розвитку талантів серед української молоді.

Майбутнє нашої країни належить обдарованій та талановитій молоді.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці